Palvelut

PALVELUMME

Valitse monista Lappeen Harjun palveluista.

Ohjelmapalvelut

 

Järjestämme ammattitaitoisesti suunnitellun ja ohjatun TYKY-päivän tai muutakin toimintaa toiveidenne mukaisesti. Tuo työyhteisösi virkistymään ja voimaan hyvin. Meiltä löytyy tilat, tarvikkeet ja asiantuntijuus  unohtumattoman  ja luonnonläheisen päivän järjestämiseen eri kokoisille ryhmille.

Juhlat

 

Haluaisitko idylliset häät luonnon helmassa vanhojen maalaistalojen katveessa? Syntymäpäivät tulossa? Polttarit?

Meiltä löydät vuodenajasta riippumatta tilat sekä aikuisten että lasten juhliin. Teemme yhteistyötä myös ohjelmapalveluiden tarjoajien kanssa jos haluatte räätälöidä juhlanne kanssamme.

Majoitus

 

Kodinomaista majoitusta lähellä kaupungin sykettä. Meiltä löytyy myös kohtuuhintaista majoitustilaa mikäli haluatte tehdä tilaisuudestanne  yliyön tapahtuman tai jos haluatte hieman kauemmas kaupungin sykkeestä kodinomaisempaan ympäristöön.

Kokoukset

 

Haluatko vetäytyä luonnon rauhaan tiimisi kanssa pohtimaan strategiaa tai suunnittelemaan tulevaa? Kysy meiltä kokouspaketeista ja järjestä energinen kokous tai koulutus. Meiltä löytyy tilat, tarjoilut ja ohjelmaideoita päivän kulkuun ja toimintaan. Käytössänne on mm.tilava ja valoisa kokoustila sekä keittiö, kaksi saunaa, mukaan lukien tunnelmallinen ulkosauna lammen rannalla. Myös tarjoilut saat helposti meidän kauttamme.

Hyvinvointipalvelut

 


Tuo ystäväsi nauttimaan hyvän olon illasta kevyen iltapalan merkeissä. Tutustu hyvinvointituotteisiin ja varaa hoitoja. Luonnon läheisyydessä on luontevaa nauttia yhdessä ystävien kanssa esim. kevyestä illallisesta samalla kun keskitytään omaan hyvinvointiin eri keinoin.

Tilapalvelut

 

Valitse useista mahdollisuuksista ja järjestä omatoimisesti tilaisuus, kokous tai tapahtuma.

Lappeen Harju Oy

Sunilantie 57

54260 Lappeenranta


Puh. 040 556 4158

email. info@lappeenharju.fi