Tiedotteemme

Pitopöytämme palvelee tilaisuuksissa

Pitopöytämme palvelee tilaisuuksissa

Kokousta luonnon keskellä

Tuo ryhmäsi inspiroivaan ympäristöön  ja keskittykää ideoimaan uutta ja työstämään ajatuksia Green Care -hengessä.  Luonnon keskellä kauniissa maisemissa mutta lähellä kaupunkia voitte järjestää kokouksen, neuvottelun, koulutuksen tai erilaisia virikkeellisiä tiimipäiviä yrityksenne tai yhdistyksenne hyväksi. Meidän kauttamme järjestyy vaivattomasti kaikki kokouksiin tarvittavat tarjoilut sekä tarvittaessa ohjelmaa!

Voitte valita tarpeenne mukaan käyttöönne hyvin varustellut kokoustilat, saunan (valittavissa kahdesta saunasta) – tai vuokratkaa käyttöönne vaikka koko talo. Osan aktiviteeteista voi suunnitella hyödyntämään piha-alueita ja lähialueen luontoa.

Räätälöimme kokouspaketit toiveidenne mukaan.

Vastaavat artikkelit