Uutiset

Kuntosalille? Harjun korpisali avattu 17.1.2022!

Kuntosalille? Harjun korpisali avattu 17.1.2022!

Arvoisa lukijamme ja asiakkaamme! Lappeen Harjusta löytyy täysimittaisesti varusteltu 60 m2 kuntosali jossa on 14 kpl laitteita, kattavat käsipainosarjat 30 kg:n asti, penkkipunnerruspenkki, kyykkytelineet ym. Kuntosali on majoittujalle ilmainen. Kuntosaliin myydään pieni määrä kuukausi ja kertakortteja (10x). Kuntosalia voi myös hyödyntää Tyky- ja Tyhy-päivissä ja kauttamme saa myös saliohjelmat. Salimme on toteutettu ja rakennettu noin 100-vuotiaaseen navettaan nykyaikaisesti mutta vanhaa tyyliä kunnioittaen. Se on jo itsessään pieni elämys! Hinnoista ja jäsenyydestä löydät tietoja korpisali - linkistämme.  
Lue lisää...
Monia eri palveluita ja aktiviteetteja tarjolla

Monia eri palveluita ja aktiviteetteja tarjolla

Tarjolla monia palveluita kuten työnohjaus ja toimintaterapia, retket ja aktiviteetit.  Vuokrausta (lumikengät, eräsukset, liukulumikengät, moottoripyörä) sekä Harjun vintti kotimuseo. Tarjolla myös kuljetuspalvelut. Kysy ihmeessä lisää! PS: Oletko katsonut jo kuntosalimme kuvia?
Lue lisää...
Suunnitteletteko häitä, syntymäpäiväjuhlia, rippijuhlia, polttareita, tai saunailtoja?

Suunnitteletteko häitä, syntymäpäiväjuhlia, rippijuhlia, polttareita, tai saunailtoja?

Hyvä lukijamme, Suunnitteletteko häitä, syntymäpäiväjuhlia, rippijuhlia, polttareita, tai saunailtoja? Haluatteko järjestää ikimuistoiset lastenjuhlat?  Järjestä ikimuistoiset juhlat Lappeen Harjussa Tuokaa vieraanne lumoavaan maalaismaisemaan ja hyödyntäkää Lappeen Harjun idyllisiä tiloja ja oheispalveluita juhlien järjestämiseen. Lappeen Harjusta löytyy tilat suurenkin porukan kestitsemiseen. Juhlien onnistumista  ovat varmistamassa karaokelaitteet, palju ja useampi sauna. Oiva paikka kesähäiden järjestämiselle löytyy Lappeen Harjun vanhan navetan vintistä, johon järjestetyssä talonpoikais-kotimuseossa kuulee historia siipien havinaa. Tiloissa voi myös majoittua. Lappeen Harju soveltuu myös erinomaisesti erilaisten lastentapahtumien ja -juhlien järjestämiseen. Autamme mielellämme juhlienne suunnittelussa ja toteutuksessa ruokatarjoilua ja ohjelman järjestämistä myöten. Juhlapaketit räätälöidään aina asiakkaan toiveiden mukaisesti. Kysy sinulle sopivaa kokonaisuutta.
Lue lisää...