Äänimalja

Mikä on äänimalja?

Äänimaljojen äänivärähtelyt leviävät koko kehossa kehon nesteiden kautta kokonaisvaltaisesti. Äänimaljarentoutus on vibroakustinen menetelmä joka perustuu resonanssiin ja ääniaaltoihin. Kehossamme on noin 70% vettä. Äänimaljahoudon vaikutuksia kehossa ovat esim. verenpaineen lasku, stressihormonitason lasku sekä hengityksen syveneminen.

Äänimaljat syvärentouttava sointukylpy

Harjun äänimaljat värähtelevät ja rentouttavat kehon ja mielen. Koe eriöainen,tunnelmaltaan viehättävä äänimaljarentoutus Harjun seesteisessä ympäristössä. Voimme tehdä sointukylvyn Harjun päärakennuksessa, navetan vintin idyllissä tai vaikkapa Putakon lähdelammella metsän ja peltojen keskellä. Sointukylvyn ryhmän koot voivat vaihdell pienistä isoihin ja äänimaljat kulkevat myös mukana koti- tai yrityskäynneille tai vaikkapa mökille.

Äänimaljat on ainutlaatuinen, ihastuttava kokemus. Äänimaljarentoutuksiin voi myös yhdistää esim. jalkaelektrolyysihoidon ja terveellistä iltapalaa.

Yksilöllinen äänimaljahoito

Äänimaljahoidossa asetut mukavasti pitkälleen ja hoitaja tuo äänimaljat kehon eri energiapisteiden päälle tai lähelle. Eri taajuuksiset, harmoniset soinnut syvärentouttavat ja hoitavat kehoasi. Yksilöhoito on hyvin meditatiivinen ja rentouttava kokemus.

Hinnat

  • sointukylpy ( ryhmät) 20 Euroa / henkilö
  • Yksilöhoito 50 Euroa / henkilö (60 min)
  • 65 Euroa / henkilö Lpr lähialue