Tiedotteemme

Historiaa…

Historiaa…

 

Lappeen Harju – aidosti edukseen erottuva, ihan lähellä kaupunkia Lappeen Harju on idyllinen paikka kymmenen minuutin ajomatkan päässä Lappeenrannan keskustasta.

Ideologialtaan Green Care -ajatusta noudattava vanha maatila tarjoaa ihanat puitteet erilaisille tapahtumille, hyvinvointitoiminnalle ja luonnossa rauhoittumiselle. Hyvin varusteltu talo, puusaunat ja asiantuntevat yrittäjät ovat yhdistäneet erilaisia elementtejä luodakseen vierailijoille paikan jossa on helppo hengittää.

Päärakennus 1950-luvulta

Lappeenrannassa Lappeella sijaitseva Harjun tila sijoittuu Lappeen pitäjään Sunilan ja Penttilän kylän rajamaille. Tila on ollut saman suvun hallussa jo vuodesta 1868. Tilan isäntinä ovat olleet mm. Ville, Antti, Elias ja Paavo Niemimuukko. Nykyisin tilan isäntä on Sami Niemimuukko. Tilan kokonaispinta-ala on n. 100 ha, josta metsää on hieman yli puolet. Tilalla viljellään nykyisin vilja-, mauste- ja öljykasveja.

Tilan päärakennus toimii tätä nykyä yrityskäytössä monenlaisten tilaisuuksien pitopaikkana sekä maatilamajoituksen tarjoajana. Tilalta löytyy useita ulkorakennuksia sekä Samin ja Tanjan nykyinen kotitalo, kotimuseo navetan vintissä, uimalampi saunoinenne sekä luontopolkuja ja monenlaista muuta.

 

Vastaavat artikkelit