Tiedotteemme

Polkupyöräilyretkiä

Polkupyöräilyretkiä

Keväällä alamme järjestää erilaisia,räätälöityjä polkupyöräily retkipaketteja yhteistyössä skyanuu kanssa.

15-16.5 on tulossa Kanava-Gravel retki,jossa pääset tutustumaan Saimaan kanavan lähiympäristöön sekä nautit maalaismaisemista n.50km: n pyöräilyretkellä. Tukikohtana,jossa on ruokailut ja majoitus, toimii tietenkin ihana ja lämminhenkinen Lappeen harju maalaistunnelmineen. Ilmoittautuminen(sitova) 27.4 mennessä Lappeen harjun Tanjalle 040 556 4158

Hinta: 180e/hlö sis.alv

Toinen retki Warming up ja Kanava-Gravel on 14-16.5,jossa perjantai-iltana pääsee jo vähän fiilistelemään maalaismaisemissa n.20km retkellä.

Ilmoittautuminen(sitova) 27.4 mennessä Tanjalle 040 556 4158

Hinta: 300e/hlö sis alv

Molemmat retket ovat perustason lenkkejä. Pyöräily- tai muu liikuntakokemus on suotavaa. Pyörän tulisi sopia hiekkateille esim.gravel tai hybridi. Tarkempi pyöräily- ja vaatevarustus lähetetään sitovan ilmoittautumisen jälkeen.

Vastaavat artikkelit